Hem / På gång i Närkesberg / Stilfull filmpremiär!

Stilfull filmpremiär!

I lördags var det en stor dag för Närkesberg. Så stor att händelserna var flyttade till stan. Efter en intressant, men tyvärr ganska besöksfattig, dag var det dags för premiären av Närkesbergsfilms stora produktion, Lantisar.

Det var en premiär med stil. Skådespelare på röda mattan, bubbel, snittar, levande musik och framför allt mingel.

Den stora filmsalongen blev nästan full av förväntansfulla besökare.

Filmen då? Jo, den var bra. En handlings om skapar eftertanke, bra skådespel och en teknisk kvalitet i klass med dyra filmer. För Närkesbergare är det förstås roligt att se alla välkända miljöer (och personer) men den är klart sevärd även för andra.

 

About Anders Lindkvist

Check Also

Soppkvällar

Nu börjar soppkvällarna för säsongen! Kerstin Lindkvist och Närkesbergs Byaråd dukar upp soppa, smörgås och …